Post image
Dünyanın en manasız kavgası can aldı

İzmir’in Torbalı ilçesindeki bir kınada oyun havası çalınırken gelin ve damat aileleri arasında çıkan sıra kavgasının ardından silahlar konuştu. Dehşete düşüren olayda 1 kişi hayatını kaybetti.

İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı Çapak Mahallesi’nde yapılan kınada, gelin ve damadın aileleri arasında oyun havasında ’sıra kavgası’ yaşandı. İddiaya göre, anons edilen damat tarafı pistte oynarken, gelin tarafından bazı kişiler de ortaya gelip eşlik edince tartışma çıktı

SÖZLÜ KAVGADAN SONRA SİLAH ALIP GELDİ

Gelin ile damadın akrabaları arasında ilk önce sözlü tartışma yaşandı. Çıkan kavga önce yatıştırıldı. Kavgaya karışan Ahmetcan Bulut ile Anıl Özmen kınadan sonra silahlanıp motosikletle köy meydanına geldi.

RASTGELE ATEŞ AÇTILAR

Saat 01.20 sularında motosiklet ile meydana gelen iki kişi rastgele sağa sola tüfek ile ateş açtı. Tüfekten çıkan saçma, olayla hiç ilgisi olmayan ve kahvede oturan 63 yaşındaki Yusuf Topal’a isabet etti. Yaşlı adam, sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte hastaneye kaldırıldı.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Topal, yapılan ilk müdahale sonrasında İzmir Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen başından vurulan Yusuf Topal kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DAMAT PEŞLERİNE DÜŞTÜ, YAKALANDILAR

Silahlı saldırı sonrası olay yerinden kaçan iki kişinin peşine düşen damat Halil D., ateş açan zanlıların kullandığı motosiklete arabasıyla çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki zanlı yaralandı, ancak yine motosiklete binip kaçtılar.

Jandarma tarafından tedavi için gittikleri hastanede yakalanan zanlılar, tedavilerinin ardından tutuklandılar. İHA / DHA

(Posta, 19.08.2018)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN