Post image
Yaza özel vizyon takvimi

s1

Bu yaz tam 81 film gösterime girecek. Klasiklerin yeni uyarlamaları, devam filmleri, eğlenceli animasyonlar, dram ve tarih kokan yapımlar… Yazın en çok beklenen filmlerini özel vizyon takvimimizle sayfalarımıza taşıdık.

Yazın sinemaya gitmek genellikle ilk aklımıza gelen etkinlik değil ancak kavurucu sıcaklar nedeniyle işler her zaman planladığımız gibi gitmiyor ve o zaman en yakındaki sinema salonu, vadettiği serin ortamı ve büyülü dünyası ile gerçek bir kurtarıcı oluyor. Üstelik bu yaz, art arda öyle filmler vizyona giriyor ki, kimi sinema aşıklarının neredeyse her gün salonlara koşacağına şüphe yok. Sinemia. com önerileriyle, bu yaz vizyona girecek tam 81 film içerisinden en çok beklenen filmleri derledik.

Senden Önce Ben

Vizyonda

Jojo Moyes’in eleştirmenlerin övgüsünü toplamış en çok salan kitabına dayanan Nevv Line Cinema ve MetroGoldwyn-Mayer Pictures yapımı “Senden Önce Benin başrollerini Emilia Clarke (Game of Thrones) ve Sam Claflin (The Ilunger (îames) paylaşıyor.

s2Robinson Crusoe – Vizyonda:Daniel Defoe’nun hiç eskimeyen klasiği, ilk kez üç boyutlu bir animasyon türünde sinemaya uyarlandı. Dünyanın en meşhur, en sevilen hikayesini bu kez keyifli ve eğlenceli bir başka açıdan, hayvanların gözünden izleyeceğiz.

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin içinden

Vizyonda

Ezeli düşmanları Shredder’m planlarını alt eden kaplumbağalar Nevv York şehrini koruma görevini şimdi daha da deneyimli olarak sürdürüyor. Prison Brake’den William Fichtner, The Arrow rolüyle tanıdığımız Stepnen Ameli, Megan Fox ve Alessandra Ambrosio başrollerde.

TheBFG.TheBig Friendly Giant

1 Temmuz

Ünlü yazar Roald Dahl’m sevilen çocuk kitabından beyazperdeye uyarlanan The BFG’nin yönetmen koltuğunda Steven Spielberg dikkat çekiyor.

s3Tarzan Efsanesi

8 Temmuz

Onurlu bir adam, sevdiği kadını korumak için, imkansızı gerçekleştirebilir. Tarzan Efsanesi, Edgar Rice Burroughs’un zamansız masalından uyarlanıyor.

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit

Vizyonda

1996’da vizyona girdiğinde büyük gürültü koparan Kurtuluş Günü’nün 20 yıl sonra gelen devam filmi, sinema salonunda aksiyon ve maceraya doymak isteyenlerle buluşuyor.

Hayalet Avcıları

29 Temmuz

80’li yılların ikonik filmlerinden Ghostbusters’ın devam filmi. Acaba yeni avcılar da eskiler kadar çetin ceviz mi?

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı

5Ağustos

Sevilen animasyon filmi Çılgın Hırsız’ı yaratan ekip bu kez, her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınızın tüm gün içinde neler yaptığını vizyona taşıyor.

Buz Devri 5 Büyük Çarpışma

15 Temmuz

Küçük büyük herkesi kendine hayran bırakan serinin yeni filmi bu yaz bizi serinletmeye geliyor. Sizce Scrat, peşinden koştuğu meşe palamuduna bu sefer kavuşabilecek mi?

Jason Bourne

29 Temmuz

Bourne film serisinden 2007’de çekilmiş olan Son Ültimatom’un devamı niteliğinde ve serinin beşinci filmi. Filmde Damon, Julia Stiles, Alicia Vikander, Tommy Lee Jones ve Vincent Cassel oynuyor.

İntihar Timi

12 Ağustos

DC Comics’in çizgi romanından uyarlanan filmde iyilik timsali süper kahramanlardan daha çok kötülerin bol olduğu bir anti kahraman hikayesi izleyeceğiz. Joker’den Marley Quinn’e, Batman’den Deadshot’a kadar birçok karakterin olduğu film yılın en iddialı yapımlarından.

Star Trek

26 Ağustos

Macera ve bilimkurgu türünün klasikleşmiş filmlerinden Star Trek, yeniden başlayan serinin üçüncü filmiyle vizyonda. Bu kez yönetmenlik koltuğunu Justin Lin devralıyor.

s4Hands OfStone

26 Ağustos

Efsanevi boksör Roberto Duran, 1968’de profesyonel olarak ringe ilk çıktığında henüz 16 yaşındaydı. Film, Duran ve onun efsane antrenörü Ray Archel arasındaki ilişki beyazperdeye taşınıyor. Archel rolüne ise Robert De Niro hayat veriyor.

Max Steel

26 Ağustos

90’1ar animasyon sineması estetiğiyle en son teknoloji bilimkurgu mahsullerinin görsel birikiminden faydalanan film, grafik anlamda da oldukça ses getirecek gibi…

(Alem, 22.06.2016)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN