Post image
Yılın dedikodusu en bol filmi

 

Muammer BRAV
bravmuammer@gmail.com

Venedik Film Festivali’nin birbirine katan Don’t Worry Darling ( Dert Etme Sevgilim ) sıcağı sıcağına salonlarda…

Oyuncu Olivia Wilde’ın beğenilen Booksmart’la başlayan yönetmenlik macerasının ikinci durağı olan Don’t Worry Darling’in (Dert etme sevgilim) dedikodu çarkları çekimlerle dönmeye başladı. Ünlü şarkıcı Harry Styles’ ın rolü, öncesinde Shia LeBeouf’e verilmişti. Aktörün adı çeşitli taciz skandallarına karışınca filmden çıkarıldı.

Wilde medyaya LeBeouf hakkında olumsuz konuşunca karşı hamle geldi:

LeBeouf, Wilde’la yaptığı görüşmede gizlice aldığı kayıtları yayınladı. Bu konuşmada yönetmen Wilde hem filmden ayrılmaması için oyuncuyu ikna etmeye çalışıyordu, hem de diğer başrol Florence Pugh’a laf çakıyordu.

Venedik’teki prömiyer işte bu karmaşada yapıldı. Pugh basın toplantısına katılmadı, ekiple galada yan yana oturmadı ve bundan sonraki gösterimlere ‘’çekimleri dolayısıyla katılamayacağını‘’ açıkladı. Yetmedi, galada çıkan bir görüntü Harry Styles’ın rol arkadaşı Chris Pine’a tükürdüğüne dair bir tartışma başlattı. Tabii ki bütün bunlar okurken genç kız hayranları Styles’ s sürekli ablukaya alıyordu.

Peki film nasıl?

Yani günlerce bunlar konuşuldu, tek bahsedilmeyen şey, filmin kendisi oldu. O zaman biz bahsedelim! Çölün ortasında bir site. Burada yaşayan, hepsi birbirinden güzel, alımlı, hamarat ev kadınları ve her sabah toplu halde gizli iş yerlerine giden eşlerden oluşan bir topluluk. Victory adı verilen şirketin çalışanları birbirilerine çok bağlı ve görünüşte birbirlerini çok sevmekte. Derken bir gün başkahramanımız Alice bazı şeylerden şüphelenmeye ve birtakım imajlar görmeye başlıyor. The Stepford Wives gibi açılıp Matrix’ le buluşan bir hikaye.

(Oksijen, 23-29.09.2022)

 

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN