Post image
Beş yerli film vizyona girdi

Sinema salonlarında bu hafta birçok yabancı filmin yanında beş yerli film vizyona girdi. Komedi, macera ve korku severler için kaçırılmayacak filmler birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuyla izleyenleri mest edecek.

 

 

“YILDIZ TOZU”

Ahmet Sönmez’in yönetmenliğini üstlendiği “Yıldız Tozu”, yazar Mustafa Kutlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanarak beyaz perdeye aktarıldı. “Yıldız Tozu”, küçük bir kasabada ailesiyle yaşayan iki küçük kardeşin hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Yazar Mustafa Kutlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan filmin oyuncu kadrosunda Süleyman Biçen, Berat Çağan, Toprak Can Adıgüzel, Serdar Özer, Açelya Devrim Yılhan, Türkü Turan, Birgül Ulusoy, Egemen Duman, Ahmet Yılmaz ve Mihrimah Cankur yer aldı.

 

 

“KOCAMI KİM ÖLDÜRÜR”

Bilal Kalyoncu’nun yönetmenliğini yaptığı, Aleyna Solaker, Burak Satıbol, Hayrettin ve Kemal Uçar’ın rol aldığı “Kocamı Kim Öldürür” yerli komedi meraklılarını sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

 

 

“HUZURUM KALMADI”

Soner Demirci’nin çektiği komedi filmi “Huzurum Kalmadı”, iş insanı görüntüsüyle silah kaçakçılığı yapan iki arkadaşın, ceza olarak bir hafta çalışmak zorunda kaldığı huzurevinde başlarından geçen olaylar etrafında dönüyor.

 

 

“DÜET”

İdil Akkuş ve Ekin İlkbağ’ın yönettiği “Düet”, senkronize yüzme sporu sayesinde tanışmış iki yakın arkadaşın, 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri’nde yarışma şansını kaçırdıktan sonra ortak hayalleri için çalışırken karşılaştıkları zorlukları konu alıyor.

 

“AMMAR4”

Haftanın yerli korku filmi “Ammar 4”, bir büyücünün komşusunun evliliğini bitirmek üzere yaptığı büyünün ters tepmesi sonucu yaşananları anlatıyor.

(Milat, 24.09.2023)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN