Post image
Fırtına, aşk, macera ve gerilim dolu bir yolculuğun romanı

 

Tamer Sandal tarafından kaleme alınan Fırtına, Belçika’dan İstanbul’a uzanan aşk, macera ve gerilim dolu bir yolculuğun romanı.

Hayatta ne olursa olsun aşkın kazandığını ve âşıkların da bir şekilde kavuştuğunu gözler önüne seren kitap, roman boyunca okurun ilgisini canlı tutmayı başarıyor.

Okurlar, kötülüklerin arasında bile iyiliğin nasıl var olabildiğini ve aşkın farklı dünyaları nasıl bir araya getirdiğini en yakın ve gerçekçi bir açıdan takip ediyor.

Yazar Tamer Sandal; birbiri ardınca çıkan çatışmaların ve patlayan silahların arasında bile iyilerin iyi kalabildiğini, aşkın her ortamda ve her şeye rağmen kendine yer bulabildiğini sade ve samimi bir üslupla dile getiriyor. Bu üslup ile okurlar, bambaşka hayatlardan gelen bambaşka insanların aşkın paydasında buluşmasına ve el ele yeni bir hayat inşa etme çabasına yakından tanıklık ediyor. Dünyanın bir ucundan âdeta başka bir ucuna uzanan maceralardan, bütün gerilim ve aksiyonlardan sonra, geriye yalnızca aşk kalıyor.

“İyiler de ölür bu hayatta kötüler de kazanır. Masallar hep bunun için yazılır ve hayal ettiğimiz dünyaları bize anlatır. Elif ve Hakan da bir seçim yapmıştı, onlar tercihini aşktan yana kullandı fakat, kavuşabilmeleri için ölüme birkaç kez meydan okumaları gerekti. Zorlu bir sınavdan ve oldukça dik yokuşlardan geçip alınlarının akı ile ve bileklerinin gücüyle hak ettiler birbirlerini. Sürekli üzerlerinde dolaşan ölüm bile ayırmak istemedi onları. Aşk her zaman kazanmıştır, sevdanın başı diktir mutlulukları uzun sürmese bile. Onlar kısa süren aşklarına, bir ömre sığmayacak kadar hasreti, özlemi, umudu ve sevgiyi sığdırmışlardı.”

(Osmaniye Olay, 21.08.2023)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN