Post image
Kumanda Sizde

 

Sonunu merakla beklediğimiz, bir sonraki sezon için geri sayım başlattığımız yapımlar yeni bölümleriyle dizi severlerin adrenalin duygusunu harekete geçiriyor.

Reacher

Reacher, sivil hayata yeni girmiş deneyimli bir askeri polis müfettişi olan Jack Reacher’ı konu alıyor, Reacher, ülkeyi dolaşırken telefon ve iletişim araçları taşımayan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor, Georgia’nın küçük Margrave kasabasına vardığında, 20 yıl aradan sonra ilk cinayetin gün yüzüne çıkması olay örgüsünü başlatıyor.

Reacher; ikinci sezonuyla Amazon’da.

 

 

True Detecjtive

Alaska’da uzun kış gecesi çöktüğünde, Tsalal Arktik Araştırma istasyonunu işleten altı adam iz bırakmadan ortadan kaybolur. Olayı çözmek için Dedektif Liz Danvers (Foster) ve Evangeline Navarro (Reis), içlerinde taşıdıklan karanlıkla yüzleşmek ve sonsuz buzun altında yatan tekinsiz gerçekleri araştırmak zorunda kalırlar.

Gerilim, suç dizileri meraklılılarına duyurulur.

True Detective, 4. sezonu 14 Ocak’ta. Max’ia.

Found

ABD’de her yıl 600.000’den fazla kişinin kaybolduğu bildiriliyor ve bunların yansından fazlası genellikle daha az ilgi gören farklı ırklardan oluşuyor. Halkla ilişkiler uzmanı ve kendisi de bir zamanlar ihmal edilmiş bir kayıp kişi olan Gabi Mosely kriz yönetimi ekibiyle birlikte kendilerini bu gözden kaçan vakaların savunuculuğuna adarlar. Found, merakla beklenen ilk sezonuyla 9 Ocak’tan itibaren NBC’de izlenebilir.

 

La Brea

 

 

Los Angeles’ta gizemli bir şekilde devasa bir çukur açıldığında, bir aile ikiye bölünür ve anne-oğuldan, baba-kızdan ayrılır. Ailenin bir kısmı kendilerini açıklanamaz bir ilkel dünyada, tamamen farklı bir grup yabancıyla birlikte bulduğunda, hayatta kalmak için çalışır ve nerede olduklarının anlamaya odaklanır.

Macera dolu bu diziyi kaçırmayın deriz.

La Brea, üçüncü sezonuyla 9 Ocak’tan itibaren NBC’de yayında.

Miss Scarlet and The Duke

19. yüzyıl Londra’sındaki ilk kadın dedektifi konu alan bir suç dramasına odaklanıyoruz. Eliza Scarlet’ın babası ölür ve onu beş parasız bırakır, Eliza, evliliğin finansal güvence için tek seçenek olduğu zamanlarda yaşamaktadır. Dizide yer alan gizemli karakterin aldığı her kararın izleyiciyi daha da ekrana bağlayacağını söyleyebiliriz.

Miss Scarlet and the Duke, 4, Sezonuyla 7 Ocak’ta PBS’de.

 

 

Family Law

Kanada’da geçen dizi, dibe vurduktan sonra kariyerini ve ailesini yeniden bir araya getirmeye çalışan avukat ve iyileşen alkolik Abigail “Abby” Bianchi’yi konu alıyor.

Abby, şartlı tahliyesinin bir koşulu olarak, görüşmediği babasının şirketinde çalışmaya başlarken bir yandan da hiç tanımadığı üvey erkek ve kız kardeşiyle yeni ilişkiler kurar.

Dizi, aile ilişkilerine farklı bir bakış katıyor.

Family Law, üçüncü sezonuyla 17 Ocak’ta CW’de.

 

 

Criminal Record

Criminal Record, çağdaş Londra’nın kalbinde geçen karakter odaklı bir gerilim filmi.

İsimsiz bir telefon görüşmesi, iki parlak dedektifi eski bir cinayet davasıyla ilgili bir yüzleşmeye sürükler; biri kariyerinin ilk aşamalarında olan genç bir kadın, diğeri ise mirasını korumaya kararlı, iyi bağlantıları olan bir adam.

Macera dolu dizi Londra yaşamına da ayna tutuyor.

Criminal Record, ilk sezonuyla 12 Ocak’ta Apple TV+’da.

(ALL Yerel Aylık Dergi, 01.01.2024)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN