Post image
Ödüllü zehir taciri!

 

İhlas Haber Ajansı (İHA) – Yalova’da bir çete çökertildi; E.İ.’ye ait adreslerde 33 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Zehir tacirinin uyuşturucuyla mücadelede spora verdiği destekten dolayı bir dernekten plaket aldığı ortaya çıktı.

Yalova’da bir suç örgütüne yönelik soruşturmanın ucu, uyuşturucu tacirlerine uzandı. 3 ay önce Çınarcık İlçesi’nde bir otomobilin kundaklanması üzerine polis soruşturma başlattı. Kundaklamanın olduğu bölgedeki işyerlerine ait 150 kameradan elde edilen 100 saatlik görüntü saniye saniye incelendi.

Olayı bir suç örgütünün işlediği saptandı. Şebekeye yönelik eşzamanlı düzenlenen operasyonlarda aralarında kamu görevlisinin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı; mahkemeye çıkarılan zanlılardan E.İ., Y.B. ve F.A. tutuklandı. Operasyonda E.İ.’nin ikameti ve dağ evinde 1 kilo 39 gram esrar, 32 kilo 400 gram Hint keneviri ele geçirildi.

Yapılan diğer aramalarda da 5 ruhsatsız tabanca bulundu. Öte yandan, tutuklanan E.İ.’nin evinde ele geçirilen uyuşturucuların yanı sıra bir spor kulübü derneği tarafından verilen plaket de dikkati çekti. Plakette, “Düzenlemiş olduğumuz kimsesiz ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durması için düzenlenen etkinliğimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” yazısı görenleri şaşırttı.

E.İ.’nin at sırtında uzun namlulu silahla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Plaketin bir spor kulübü derneği tarafından verildiği öğrenildi.

Uyuşturucu maddenin yanı sıra 5 ruhsatsız silah da ele geçirildi. İHA

 

 

TORBACILARI UYARAN GENCE KURŞUN

Ankara Mamak’ta Doğukan Kabak (23), iddiaya göre parkta uyuşturucu satan U.Ü. ile yanındaki 3 kişiyi uyardı. U.Ü., yanındaki silahla Kabak’a 3 el ateş etti. Yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kaçan katil zanlısı, kısa sürede yakalandı. Kabak’ın arkadaşı Cihan Yılmaz, “Kurşunlar önce koluna sonra da kafasına isabet etmiş” dedi. AA

(Akşam, 26.10.2023)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN